Gastronomisk Tidsrejse

Præsenteres af Kjær & Sommerfeldt

Kom med på en gastronomisk tidsrejse gennem de sidste 30 års kulinariske og vinøse historie.

Kjær & Sommerfeldt har indgået et yderst velsmagende samarbejde med Suhrs Højskole, hvor de serverer en treretters menu med nedslag i 3 årtiers madkulturhistorie. Aftenens vinmenu byder på årgangsvine fra samme årtier som den mad, du kan smage og blive klogere på.
Kjær og Sommerfeldts mere end hundrede år gamle, fine forretning danner rammen om langbordsmiddagen, hvor hyggelig atmosfære og historiens vingesus er i højsædet.
Selveste Kirsten Høgh Fogt, den ene del af duoen bag Danmarkshistoriens bedst solgte kogebog ”God mad let at lave” er aftenens konferencier. Undervejs fortæller Kirsten spændende historier om mad og kogekunst.

Kjær & Sommerfeldts skarpe vinkonsulenter fortæller om vinene, som ledsager maden. Eleverne fra Suhrs højskole tilbereder menuen.


Menu

Velkomst snacks 
Nicolas Feuillatte, Réserve Exclusive Brut, Champagne, Chouilly

Asiatisk inspireret rejecocktail
Bibo Runge, Riesling - Halbtrocken, Rheingau 2014

Lam tilberedt med et touch af middelhavet
Gran Clos, Cartus, Priorat 2006

Pannacotta med smag af Italien
Warre’s, Otima Colheita, Douro 1995



Adresse: Kjær & Sommerfeldt, Gammel Mønt 4, 1117 København K

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.