Kom med på en gastronomisk tidsrejse gennem de sidste 30 års kulinariske og vinøse historie.
Kjær & Sommerfeldt har indgået et yderst velsmagende samarbejde med Suhrs Højskole, hvor de serverer en treretters menu med nedslag i 3 årtiers madkulturhistorie. Aftenens vinmenu byder på årgangsvine fra samme årtier som den mad, du kan smage og blive klogere på.
Kjær og Sommerfeldts mere end hundrede år gamle, fine forretning danner rammen om langbordsmiddagen, hvor hyggelig atmosfære og historiens vingesus er i højsædet.
Selveste Kirsten Høgh Fogt, den ene del af duoen bag Danmarkshistoriens bedst solgte kogebog ”God mad let at lave” er aftenens konferencier. Undervejs fortæller Kirsten spændende historier om mad og kogekunst.
Kjær & Sommerfeldts skarpe vinkonsulenter fortæller om vinene, som ledsager maden. Eleverne fra Suhrs højskole tilbereder menuen.
Velkomst snacks
Nicolas Feuillatte, Réserve Exclusive Brut, Champagne, Chouilly
Asiatisk inspireret rejecocktail
Bibo Runge, Riesling - Halbtrocken, Rheingau 2014
Lam tilberedt med et touch af middelhavet
Gran Clos, Cartus, Priorat 2006
Pannacotta med smag af Italien
Warre’s, Otima Colheita, Douro 1995