Gastronomisk Sansecirkus for børn

Præsenteres af Rasmus Bredahl og Restaurant Smask på Experimentarium

BØRNENES GASTRONOMISKE SANSECIRKUS

Lær at smage med hjernen!

Kom med på en rejse ind dine egne sansers univers, og bliv rusket i hjerne og smagsløg. Til sansecirkusset på SMASK bliver du tæppebombet med smagsprøver, får hacket din hjerne og - på en sjov måde - lært, hvordan det er hjernen og ikke tungen du smager med.
Tør du?

Det gastronomiske børnesansecirkus består af foredrag om sanser og hvordan hjernen smager. Alle får de udleveret en lille æske med smagsprøver og børnene er en aktiv del af sansecirkusset. De bliver guidet igennem grundsmagene og får, gennem forskellige forsøg, vist hvordan de øvrige sanser påvirker deres smag på en sjov, legende og underholdende måde.

Adgang til Experimentarium er inkluderet i billetten, til de børn der deltager i eventet. Aldersgrænse fra 10 år og opefter.

Medfølgende forældre og voksne skal betale entre til Experimentarium. Efter showet vil der være mulighed for at spise frokost i SMASK til en fordelagtig pris.

Bemærk, at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Menu

Prisen inkluderer gratis entre til eksperimentarium, smagsprøver og 1/2 l vand

Efter showet vil der være mulighed for at spise frokost i SMASK, til en fordelagtig prisAdresse: Restaurant Smask på Eksperimentarium, Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

søndag 22. aug. 2021 kl. 11:00 - 12:00
Der er gratis entre til Eksperimentarium inkluderet for de deltagende børn.
á 145,00 kr.
+ 11,00 kr.