Gejst Langbordsmiddag på Madens Folkemøde 2024

Præsenteres af Hotel- og Restaurantskolen i København

Fredag aften byder Madens Folkemøde på en række spændende spiseoplevelser. 

En af dem er Hotel- og Restaurantskolens innovative og spændende menu, hvor nogle af de unge kokketalenter har udviklet menuen sammen med et par af de garvede kokke fra Det Grønne Laboratorium. Det Grønne Laboratorium på Hotel -og Restaurantskolen, er en del af projektet Gejst støttet af Tuborgfondet.

  • Snacks: Hotel- og Restaurantskolens udvalg af egenproduceret charcuterie på engspisende okser, spirende grønt og vinterens syltede og fermenterede grøntsager 
  • Forret: Tatar af okse, grillet asparges, emulsion, grønne jordbær, sprødt korn og spinat
  • Hovedret: Grillet lion’s mane-svampe i shiyodashi, radiser, rabarber, sprøde flager af lollandske gråærter og magnoliabladhollandaise
  • Dessert: Gulerod, havesyre, lakridsrod og kørvel fortolket på den søde måde

På menuen er der oksekød fra 'Spis min Gris', som leverer gårdslagtet kød fra ambitiøse økologiske og biodynamiske bønder.

På selve aftenen vil de være muligt at købe et godt udvalg af vine fra Grapewise Vinbar.



Adresse: Madens Folkemøde (Loen), Søvej 10, 4930 Maribo

Læs mere på: https://www.madensfolkemode.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.