GOURMET JULEMIDDAG AKK. AF DJ JEAN VON BADEN/JOHN VINCENT

Præsenteres af Humanic

GOURMET JULEMIDDAG TIL TONERNE FRA DJ JEAN VON BADEN & JOHN VINCENT

2020 bliver ikke året for store ekstravagante luksusjulefrokoster. Derfor åbner vi i Humanic helt ekstraordinært op for vores venues med pop-up restaurant, og sammensætter en julemenu inkl. vinmenu til en uhørt lav pris, så der kan skåles og holdes liv i den gode julestemning i jeres team, lille afdeling eller bare blandt dine yndlingsmennesker.

Lydkulissen er skræddersyet til middagen, når DJ Jean Von Baden og DJ John Vincent gæster begge aftener sammen med live-musikere og kaster de musikalske julekugler op i luften og griber dem i et krydsfelt mellem soul, jazz, hiphop, beats, klejner og bjældeklang.

Pakhus Bryggen og Spisesalon Bryggen danner d. 4. og 11. dec. rammerne om en gourmet julemiddag eksklusivt for gæster med billet til julemiddagsarrangementet. Læs mere om de to venues nedenfor.

JULEGRISEN I KÆRLIGE HÆNDER HOS TORBEN

I køkkenet kokkerer Torben Klitbo kendt fra prisvindende restauranter som Llama og Høst. Torben er flankeret af Lasse Skytte tidligere Madkastellet og Emil Breusch fra blandt andet Famo. En fusion, der kærer for det gode håndværk, kvalitetsråvarer og smag. Og denne gang i julens smag med et twist.

Årets julemenu inkl. vinmenu

”Klejne”
Røget marv – sortfodsskinke – trøffel
Vino Spumanti Brut Bosco dei Cirmioli

Islandsk laks – røget i København
Grønkål – syrligt sne – brændte løg – asparges emulsion
Chardonnay Loire Le Bois Chalard

Terrin af julegris
Hasselnød – rødbede – pære – skovsyre
Merlot Pays d’Oc Les Champeureux

Rosastegt and
Jordskok – tranebær – kål – sauce med kirsebæreddike
Pinot Noir Les Rafelieres

Ris ala mande – ”De Luxe edition”
Italienske ris – mandelmælk – Tahiti vanilje
Kirsebær – portvin – Marcona mandler
LBV Port Coroa de rei

Sødt
Mandel – hasselnød – havsalt
Kaffe/the

PRIS

595 kr. pr. person 
for julemiddag over 4 timer inkl. tilhørende vinmenu eller øl/vand og kaffe/te. 

Billetter skal forudbestilles og betales på forhånd via Madbillet.
Grundet myndighedernes restriktioner må selskaber ikke overstige 10 personer.
Ønskes vegetar-menu bedes dette anført ved booking under bemærkninger. Samme gælder allergier.

JULEMIDDAG MED LIVREM OG SELER

Humanic har nu godt seks måneders erfaring med Covid-19 tilpassede events for mange mennesker. Vi opfylder naturligvis alle myndighedernes gældende krav og anbefalinger for både personale og gæster, men bidrager yderligere med:

  • Minimum 4 m2 til hver gæst mod de anbefalede 2 m2.
  • Vi er der for hyggen og smagen i år. Derfor ingen snaps og drikke ad libitum, men udsøgt menu og tilpasset vinmenu (eller vand og øl for dem, som foretrækker)
  • Tilgængeligt ’Safety Corner’ med mundbind, håndsprit og handsker. Håndsprit er desuden naturligvis på borde, ved toiletter m.m.

VENUES BLIVER TIL POP-UP RESTAURANTER

Pakhus Bryggen

Pakhus Bryggen er beliggende i de gamle charmerende FDB pakhuse fra 1908 på Njalsgade 21, Islands Brygge. Historien og den rustikke stil er intakt krydret med design, kvalitet og hygge.

Spisesalon Bryggen

Spisesalon Bryggen var sin tids hemmelige herreklub for Islands Brygges kulturelite, politikere, ballonskippere, officerer og andre af bydelens vigtige personligheder. Spisesalonen er beliggende på Njalsgade 23C tæt på Islands Brygge Metro.

HUMANIC WHO?


Humanic er et af Københavns største udbydere af større firmaarrangementer, og driver samt har ejerskab i venues som Langelinie Pavillonen, Spisesalon Bryggen, Pakhus Bryggen og fra nytår det ikoniske Moltkes Palæ ved Kongens Nytorv.


Læs mere på: https://humanic.dk/firmafester/julefrokoster/

Søg ledige tider på specifik restaurant

Søg ledige tider på alle restauranter