Det er med stor glæde, at vi kan præsentere det nyeste medlem af team Holberggaard, Rasmus Storm.
Rasmus har stor passion for grøntsager, økologi og bæredygtighed. Han arbejder på grænsen mellem det veganske og vegetariske køkken. Han brænder for grøntsager og for, hvordan han igennem grøntsagernes energi kan formidle de komplekse smage, visuelle udtryk og konsistenser.
Mange af råvarerne i Rasmus’ mad, kommer fra Sydkysthaven.
På Rasmus Storms CV finder man blandt andet: Orangeriet i Kongens Have, restaurant Copenhaque i Paris og restaurant Lieffroy i Nyborg.
Menu
- 5 retters gourmet -
Surdejsbrød og saltet smør
Grillet salat, boghvede & skummende sauce med vesterhavsost
Jordskokker, kantereller & sauce med Karl Johan
Agnolotti pasta, spinat & brunet smør med salvie
Farseret morkel, grillet Cote de Boeuf tomat & tomatsauce med safran
Tilvalg hovedret: torsk stegt på brød
Rødgrød på mørke bær, pistacie & vaniljeis
Tilvalg, snacks 3 stk. 50,- :
Varm svampe- consommé med røget olie
Takoyaki æbleskive med tomat
Sprød kartoffel med oliven og grillet peberfrugt
Tilvalg: Petit Fours, 3 stk. 50,- :
Fyldt mørk chokolade med mørk chokolade & hindbær
Fyldt chokolade med hvid chokolade & pistaccie
Cannelés Bordelais
Priser
Normalpris, 5 retters gourmet: 495,-
intropris 325,-
Normalpris, vinmenu 5 smageglas 195,-
intropris 145,-
Menuen er vegetarisk med mulighed for tilvalg af fisk.
Der tages forbehold for ændringer af menuen.
OBS: billetter booket sammen, sidder sammen. Hvis I alligevel er flere, der gerne vil sidde sammen, men ikke har booket billetter sammen, beder vi jer om at sende en mail på info@holberggaard.dk.
Samme mailadresse kan bruges ved allergier og særlige hensyn.