Gratis workshop: Fra jord til bord - Oplev magien bag smagfulde råvarer!

Præsenteres af Hotel- og Restaurantskolen

Kom og oplev den fantastiske rejse fra jord til bord - og tilbage igen. Deltag i vores workshop, hvor en af Hotel- og Restaurantskolens gartnere vil vise dig, hvordan vi avler og udvælger de mest smagfulde og anvendelige grøntsager til køkkenet.

Under workshoppen vil du lære at sætte ord på din smagsoplevelse, forstå sensorik og andre vigtige aspekter, der kan være relevante, når du vil fremavle grøntsager.

Vi mødes i skolens frodige have og dykker ned i en af sæsonens råvarer. Workshoppen er for alle. Børn er også mere end velkomne til at deltage på egen hånd.

Tilmeld dig nu og bliv en del af denne spændende og lærerige oplevelse!

Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.

Instagram
Facebook

I tilfælde af dårligt vejr...
Rykkes eventet indendørs.



Adresse: Hotel- og Restaurantskolen, Kjeldsgaardsvej 1 - gennem porten, 2500 København

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.