På Spisekammeret mødes vi hver aften kl 18 om et fælles måltid ved langborde. Menuen er ny hver dag og alt er økologisk. Under KlimaFestlig Mad i uge 37 er hver dag en fejring af det vegetariske køkken og de mange sæson aktuelle grøntsager og krydderurter. Kom og spis med.
Det serverer vi:
Mandag d. 8/9 - Chili sin carne
Tirsdag d. 9/9 - Tortillas med krydret svampefyld
Onsdag d. 10/9 - Fettucine Alfredo med svampe
Torsdag d. 11/9 - Pasta Arabiata
Fredag d. 12/9 - Asiatisk karryret med årstidens grøntsager
Festfyrværkeri af smag og farver
Den grønne tallerken er et festfyrværkeri af smag og farver. En middag, hvor nyhøstede danske råvarer spiller hovedrollen, skaber en særlig stemning omkring bordet. Og så er den grønne fest på tallerknen godt for både din sundhed, vores natur og klimaet.
Hver kok og køkken sit speciale og de enkelte spisesteder fremtryller hver deres retter og menuer. Det giver dig muligheder for at få lige præcis den spiseoplevelse, du har lyst til.