Grøn gastronomi - smag fremtidens køkken

Præsenteres af Hotel- og Restaurantskolen

Kom til middag på Hotel- og Restaurantskolen og nyd kokkeelevernes grønne køkken. Oplev stemningen når tjenereleverne serverer den grønne menu sammen med deres hjemmelavede drikke i skolens hyggelige restaurant.

Hotel- og Restaurantskolen sætter sæsonens danske grøntsager, bælgfrugter og frugter i centrum i løbet af uge 34. "Grønt på skemaet" kick-startes med Plantetopmødet den 23. august, hvor danske planteavlere og private køkkener mødes for at skabe meningsfulde samarbejder. Kulminationen af dette samarbejde vil munde ud i, at landets restaurantgæster kan smage lokale råvarer af højeste kvalitet.

Denne aften på Hotel- og Restaurantskolen vil du smage plantetopmødets ypperste lokale råvarer, hvor velsmag er det vigtigste benspænd.
Inden middagen vil du blive præsenteret for råvarerne fra topmødet og få små oplæg, hvor du kan møde forskellige eksperter på området - bl.a. skolens fermenteringsekspert som vil fortælle om, hvordan skolen arbejder med dette for at få mere velsmag og umami ud af vores grøntsager og bælgfrugter og ind i maden i køkkenerne.

Om Hotel- og Restaurantskolen

Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 140 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX, HTX og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og kursister.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Menu

Menuen laves med udgangspunkt i Plantetopmødets råvarer, der udsættes for kokke- og tjenernes kreative arbejde.

Hvad du får serveret vil være en overraskelse, hvor kvalitet og smag er i højsædet.



Adresse: Hotel- & Restaurantskolen, Kjeldsgaardsvej 1, 2500 Valby

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

mandag 23. aug. 2021 kl. 17:30 - 20:00
á 175,00 kr.
+ 21,00 kr.