Grøn langbordsmiddag

Præsenteres af Hotel- og Restaurantskolen

Under Copenhagen cooking har du mulighed for at komme til langbordsmiddag i klimaets tegn når grønne elever fra Hotel- og Restaurantskolen tryller sæsonens grøntsager om til 11 små, lækre  retter. Eleverne er lige startet d. 7 august og har siden brugt tiden på at planlægge en fantastisk grøn festmiddag til jer. Så snup din mormor, ven eller kæreste med under armen og glæd jer til en skøn aften, hvor I skal spise jer gennem det grønne køkken. 

Inden middagen kan du også besøge vores grønne madfestival, hvor Hotel- og Restaurantskolen har samlet bæredygtige fødevareproducenter og avlere. Her har du rig mulighed for at smage på lækre produkter og købe dem med hjem, så husk muleposen. 

Middagen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen.   

Din vært 

Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality:

Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse.

Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.

Hjemmeside
Facebook
Instagram

I tilfælde af regn.. 

rykker vi indenfor.  

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr. 


Menu

Langbordsmiddag ’family style’ med fokus på grønne, lokale, bæredygtige råvarer.

Forretter 
Smørdampede majroer m. bladebede

 Crudite m. hjemmelavet friskost

Grillet agurk m. kærnemælks-sauce, peberrod og rødsyre

Majs m. pisket creme fraiche og porrestøv

Tomatsalat m. oregano, persille, mynte og solbæreddike

Hovedretter

Grillet blomkål, sauce med saltet citron

Hjertesalat, ristet boghvede, blommer og vesterhavsost

Grillede løg m. gæret bær-vinaigrette og ryst-ribs

Nye kartofler m. urter fra skolen og smør

Dessert

Fennikel-is m. hindbær og sprødt

 Madelaine m. hjemmeplukkede brombær

Vi tager forbehold for ændringer i menuen.

Drikkevarer sælges separat.



Adresse: Hotel- og Restaurantskolen, Kjeldsgaardsvej 1, 2500 Valby

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.