Under Copenhagen cooking har du mulighed for at komme til langbordsmiddag i klimaets tegn når grønne elever fra Hotel- og Restaurantskolen tryller sæsonens grøntsager om til 11 små, lækre retter. Eleverne er lige startet d. 7 august og har siden brugt tiden på at planlægge en fantastisk grøn festmiddag til jer. Så snup din mormor, ven eller kæreste med under armen og glæd jer til en skøn aften, hvor I skal spise jer gennem det grønne køkken.
Inden middagen kan du også besøge vores grønne madfestival, hvor Hotel- og Restaurantskolen har samlet bæredygtige fødevareproducenter og avlere. Her har du rig mulighed for at smage på lækre produkter og købe dem med hjem, så husk muleposen.
Middagen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen.
Din vært
Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality:
Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse.
Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
I tilfælde af regn..
rykker vi indenfor.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Langbordsmiddag ’family style’ med fokus på grønne, lokale, bæredygtige råvarer.
Forretter
Smørdampede majroer m. bladebede
Crudite m. hjemmelavet friskost
Grillet agurk m. kærnemælks-sauce, peberrod og rødsyre
Majs m. pisket creme fraiche og porrestøv
Tomatsalat m. oregano, persille, mynte og solbæreddike
Hovedretter
Grillet blomkål, sauce med saltet citron
Hjertesalat, ristet boghvede, blommer og vesterhavsost
Grillede løg m. gæret bær-vinaigrette og ryst-ribs
Nye kartofler m. urter fra skolen og smør
Dessert
Fennikel-is m. hindbær og sprødt
Madelaine m. hjemmeplukkede brombær
Vi tager forbehold for ændringer i menuen.
Drikkevarer sælges separat.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev