Spis dig gennem fem skønne retter lavet i klimaets tegn, når grønne elever fra Hotel- og Restaurantskolen tryller sæsonens grøntsager om til lækre retter.
Eleverne er lige startet 5. august og har brugt tiden siden på at planlægge en grøn feast til jer.
Maden serveres ved langborde.
Middagen er en del af Grøn Madfestival. Besøg gerne festivallen i tidsrummet 15:30-21:30. Deltag i spændende workshops (flere kræver tilmelding), få rundvisning eller køb noget at drikke og slå dig ned i vores skønne have og udeområder.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
I tilfælde af dårligt vejr...
Rykkes eventet indendørs.
MENU
Kold blomkålssuppe m. syrnet fløde og boghvedE
Grillet broccoli m. dukkah på solsikkekerner og courgette-puré
Nye kartofler m. løvstikke, kålskud, æggeblomme og brunet smør
Saltbagt rødkål m. blommer, rødbede-tuile og Sauce Madeira
Brød, smør og 'brunkål”
Rødgrød m. fløde og makroner
'Rød sodavand'
Vi tager forbehold for ændringer i menuen
Drikkevarer sælges separat
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev