Grøn mad i hverdagen

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

Grøn mad I hverdagen | Høsttid edition

Flere og flere vælger at skære ned på kødet eller ønsker at inkorporere flere grøntsager i hverdagens madlavning. Trine vil tage dig med rundt i det grønne køkken, og lære dig, hvordan du tilbereder skøn hverdagsmad med masser af grøntsager.

”Madlavning er meget simpelt: det bliver ikke bedre end de ingredienser, du anvender. Derfor når du laver ordentlig mad, er du nødt til at være ansvarlig omkring, de produkter du udvælger.”

Trines kerneværdier bygger ikke kun på økologi, men også på at vælge lokale grøntsager efter årstiden. Hendes samarbejde med Stensbølgård giver mulighed for at lave mad med selleri og kål, hevet op af jorden dagen forinden. På dette kursus får du også mulighed for at opleve, hvad den forkortet afstand fra jord til bord betyder for smagen.

Hvad kommer du til at lære på kurset?

Du vil lære nogle af de uendelige måder, man kan anvende grøntsager i hverdagsmåltidet. Trine vil vise dig, hvordan du får masser af variation og velsmag ind i retterne, og hvordan du sammensætter grøntsager med urter og krydderier fra hele verdenen. Udover at få råvarerne mellem hænderne, vil Trine også dele sine ideer og syn på nordisk madkultur. Bliv inspireret og få tips til, hvordan du bruger dine rester i hverdagen; den enlige courgette, de to gulerødder og den sidste rest citron.

Sammen vil I lave suppe, hele bagte grøntsager med pesto og urter, grøntsagsfrikassé, frittata, og Trines seneste opskrift på grøntsagsdeller, som er vegetabilske patties. I skal fejre vinterens komme og lave mad med måneds favoritter.

Kurset vil primært være på dansk. Dog er vi fleksible, og kan skifte til engelsk, således at det også vil være muligt at deltage, hvis man ikke taler eller forstår dansk. Kurset tager 4-5 timer.

Kursets forløb

Ved ankomst vil vi tilbyde te eller kaffe, vand og nogle snacks. Efter noget baggrundsinformation og instrukser starter kurset, og du vil lære at lave opskrifterne selv. Når vi er færdige, dækker vi bord og spiser maden i fællesskab. Du er også velkommen til at at tage maden, du har lavet, med hjem, sammen med et hæfte med alle kursets opskrifter.

Adresse: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København

Læs mere på: https://www.hahnemannskoekken.dk/kurser/
mandag 19. nov. 2018 kl. 17:00 - 21:00
á 850,00 kr.
+ 26,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223