Grøn mad i hverdagen

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

Der er kommet mere og mere fokus på at skære ned på brugen af kød, og et større ønske om at få flere grønsager med i hverdagens madlavning. Trine vil tage dig med rundt i det grønne køkken, og lære dig, hvordan du tilbereder skøn hverdagsmad med masser af grønsager.

Hvad kommer du til at lære på kurset?

Her får du inspiration til uendelige måder at få masser af grønsager ind i dit hverdagsmåltid. Bliv inspireret og få tips til, hvordan du bruger dine rester i hverdagen; den enlige courgette, de to gulerødder og den sidste rest citron der ligger og gemmer sig i grønsagsskuffen.

Vi vil tilberede et udvalg af retter, blandt andet suppe, salat og vende op og ned på hvordan vi opfatter et aftensmåltid. Vi vil bage, stege og sautere grønsager, lave pesto og relish til, og tale om hvordan man får en mere grøn hverdag.

Vi bruger grønsager i sæson, og så mange lokale råvarer som muligt.

I juni måned er sommerens dejlige grøntsager endelig begyndt at komme frem, og Kirsten fra Stensbølgård, sender dem direkte ind til vores køkken, så vi kan få lov til at lege med alle de gode sager.

På vores madlavningskursus

Vi serverer te, kaffe, vand og nogle snacks ved ankomst, og der vil være en arbejdsstation klar til dig.
Der vil være max 12 personer på kurset.
Kurset afsluttes med fællesspisning, og du kan selvfølgelig tage opskrifter med hjem.
Dette kursus kan blive undervist på engelsk og dansk og varer mellem 3-4 timer. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@hahnemannskoekken.dk

Adresse: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København

Læs mere på: https://www.hahnemannskoekken.dk/kurser/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.