Grønlandsk mad og mangfoldighed

Præsenteres af Det Grønlandske Hus i København

Det Grønlandske Hus deltager traditionen tro i Copenhagen Cooking & Food Festival. Den 23. og 24. august 2019 byder de indenfor til en anderledes kulinarisk aften med et grønlandsk twist.

Aftenens program starter med en historieoplevelse i udstillingslokalet, hvor Halla Guðný Erlendsdóttir og Nukannguaq Mathiesen fra det Grønlandske Hus præsenterer dig for efterårets tema ’Fisk og fangere’, imens du nyder en appetizer og et koldt glas vin. Blive klogere på den rige grønlandske fiskerkultur og tradiotionel grønlandsk mad.
Efterfølgende serverer den grønlandske kok Rune Collin en tre-retters menu, der afspejler de grønlandske traditioner men i en moderne og opdateret version. Du kan naturligvis købe både vin og god grønlandsk øl til middagen.

Rune Collin er er fra Grønland, kok og forhenværende indehaver af restaurant Nipisa i Nuuk. Nipisa er det grønlandske ord for stenbider. Han har vundet det grønlandske mesterskab for kokke to gange. I dag er Rune køkkenchef hos Hahnemanns køkken.


Menu

Appetizers
Blåmusling med persille.
Kammusling med soja
Tørret torsk med kartoffel

Hovedret
Cannelloni på hellefisk og rejer
Moskus carpaccio
Duet på rensdyr

Dessert
"Grønlandsk kaffe rebuild"



Adresse: Det Grønlandske hus i København, Løvstræde 6, 1152 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.