Det Grønlandske Hus deltager traditionen tro i Copenhagen Cooking. Den 20. og 22. august 2021 byder vi indenfor til en anderledes kulinarisk aften med et grønlandsk twist.
Aftenens program starter med en kunstoplevelse i udstillingslokalet, hvor Lars Lerche fra det Grønlandske Hus præsenterer dig for husets nuværende udstilling og fortæller om den moderne grønlandske kunst, imens du nyder en appetizer og et koldt glas vin.
Efterfølgende serverer den grønlandske kok Rune Collin en fire-retters menu, der afspejler de grønlandske traditioner men i en moderne og opdateret version. Du kan naturligvis købe både vin og god grønlandsk øl til middagen.
Rune Collin er er fra Grønland, kok og forhenværende indehaver af restaurant Nipisa i Nuuk. Nipisa er det grønlandske ord for stenbider. Han har vundet det grønlandske mesterskab for kokke to gange. I dag er Rune køkkenchef hos Hahnemanns køkken.
Den grønlandske kok Rune Collin en fire-retters menu, der afspejler de grønlandske traditioner men i en moderne og opdateret version.
Du kan naturligvis købe både vin og god grønlandsk øl til middagen
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev