Landbrug & Fødevarer slår eksklusivt dørene op til tagterrassen på Axelborg!
Kom til Høstbar på toppen af Axelborg og vær med til at fejre fødevarernes hus 100 års jubilæum. For en aften er der adgang til en af byens fineste tagterrasser med udsigt over Tivoli og byens tage. Her bliver der budt på fancy cocktails, sensommerlækkerier fra landbruget og loungemusik serveret af en af byens dygtige DJ's.
Adgang til Axelborgs tagterrasse er via trappen op gennem Rotunden i bygningen. Elevatoren kører ikke om aftenen.
Bemærk prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Oste pinde af Havgus fra Arla Unika
Terrine af hele grisen med trompetkantarel, kirsebær og trøffel
Tatar af danske okse med syltet ramsløg, hybenrose, hvide ribs og røget oksehjerte
Urtehaven med soja-blommedip og surdej
Dansk Hamchi med grønne jordbær, peberrod, korianderblomst og yuzo
Øllebrød og øl-sorbet
Cocktails
Aperol med Amaro og bobler fra Copenhagen Winery
Bramle af danske produceret gin, vilde brombær og lime
"Wild berrie” med danske jordbær og citron (dessert cocktail)
Der vil desuden være et lille udvalg af dansk produceret øl, frugtvin, cider og moste.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev