Holistic Cuisine Trendseminar

Præsenteres af White Guide

Velkommen til White Guides Holistic Cuisine trendseminar.

Mød Rasmus Munk, der med udgangspunkt i sine banebrydende tanker, giver dig indsigt i, hvordan man, med en holistisk tilgang til arbejdet i og omkring restauranten, opnår en helt ny frihed i bestræbelserne på at kunne give gæsterne uforglemmelige madoplevelser.

Pris 385 kr. inkl. frokost.

Dagens foreløbige program er:

09.30 Ankomst, registrering og kaffe.

10.00 Velkomst af White Guides direktør, Niels Steenstrup Zeeberg.
Du får en kort introduktion til dagens program, hører om hierarkier indenfor trends og præsenteres for det holistiske køkken som en potentiel gigatrend.
Ordet overlades herefter til trendseminarets moderator, Helle Brønnum Carlsen.

10:15 Madanmelder og forfatter, lektor, ph.d. Helle Brønnum Carlsen, der er redaktør for White Guide Danmark og dagens moderator, giver os indblik i trendsættende gastronomiske begivenheder med fokus på innovation i gastronomien og restaurationsbranchen.

10:30 Rasmus Munk fortæller om det holistiske køkken.

11:00 Karin Visth og Poul Andrias Ziska giver et unikt indblik i, hvordan de driver en bæredygtig topklasse gourmetrestaurant i vildmarken.

11:30 Oyster King (Jesper Voss) åbner vadehavsøstersens univers for os og beriger os med sin viden om arter, hvordan de høstes, tilberedes og spises.

12:00 Frokost på SOHO

12:30 Mads Østergaard Clausen (manden bag Arla Unikas mange fantastiske oste) introducerer os for sit ostelaboratorium og beretter om tilblivelsen af sine unikaprodukter, der i dag er nogle af verdens mest eftertragtede og eksklusive oste.

13:00 Jesper Hansen (Fiskerikajen) giver os, som en central leverandør til danske toprestauranter, et unikt indblik i råvareudvælgelse af maritime produkter.

13:30 Spørgsmål fra salen og afrunding.

Adresse: SOHO, Flæsketorvet 68, 1. sal. 1711 København V

Læs mere på: www.whiteguide.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.