Eventet præsenteres af KANDY SPICES & EVENTYR KIOSKEN
Hoppers by KANDY SPICES er den første srilankanske pop-up restaurant i hele Nordeuropa udover Storbritannien. David de Silva er opvokset i Danmark med en dansk mor og en srilankansk far. I mange år drev David de Silva restauranten DAVIDS BISTRO i København og har i perioder været tidligt på benene, når han kokkererede i Go´Morgen Danmark på TV2.
Nu har han kastet sin kærlighed på sin kulinariske arv fra Sri Lanka og minderne om hans farmors gryder. Rejserne rundt i Sri Lankas kulinariske landskab står klarere end nogensinde, og er nu ført til, at David de Silva i 2016 startede brandet KANDY SPICES, som laver krydderi blends, chili saucer og pop-up arrangementer. Siden har han arbejdet intenst med det srilankanske køkken for at ramme de autentiske smage præcist, og det er nu tid til at resten af verden også skal opleve det srilankanske køkken.
Hoppers er en af Sri Lankas absolut mest populære street foods. De wokformede pandekager er lavet på en dej af fermenterede ris og kokosmælk og tilberedt i en slags miniwok kaldet en appa thachchi. Bløde og luftige i midten og sprøde og gyldne i kanten. Perfekte til at scoope saucer, sambols og tilbehør op med. Hoppers serveres enten med æg eller plain og hertil serveres lækre krydrede saucer, spicy sambols & salater.
Menu
Arrangementet er et udendørsarrangement dog overdækket med store parasoller. Medbring evt. en trøje hvis sensommer aftenen skulle blive til en sensommernat. Arrangementet afholdes uanset vejr og vind.