Hoppers by KANDY SPICES

Præsenteres af KANDY SPICES & EVENTYR KIOSKEN

Eventet præsenteres af KANDY SPICES & EVENTYR KIOSKEN


Hoppers by KANDY SPICES er den første srilankanske pop-up restaurant i hele Nordeuropa udover Storbritannien. David de Silva er opvokset i Danmark med en dansk mor og en srilankansk far. I mange år drev David de Silva restauranten DAVIDS BISTRO i København og har i perioder været tidligt på benene, når han kokkererede i Go´Morgen Danmark på TV2.


Nu har han kastet sin kærlighed på sin kulinariske arv fra Sri Lanka og minderne om hans farmors gryder. Rejserne rundt i Sri Lankas kulinariske landskab står klarere end nogensinde, og er nu ført til, at David de Silva i 2016 startede brandet KANDY SPICES, som laver krydderi blends, chili saucer og pop-up arrangementer. Siden har han arbejdet intenst med det srilankanske køkken for at ramme de autentiske smage præcist, og det er nu tid til at resten af verden også skal opleve det srilankanske køkken.


Hoppers er en af Sri Lankas absolut mest populære street foods. De wokformede pandekager er lavet på en dej af fermenterede ris og kokosmælk og tilberedt i en slags miniwok kaldet en appa thachchi. Bløde og luftige i midten og sprøde og gyldne i kanten. Perfekte til at scoope saucer, sambols og tilbehør op med. Hoppers serveres enten med æg eller plain og hertil serveres lækre krydrede saucer, spicy sambols & salater.


Menu  • 1 egg hopper + 1 plain hopper

  • Veggie sambar curry - sæsonens grønt i mildt krydret sauce

  • Coconut sambol - revet kokos med løg, rød chili og lime

  • Minchi sambol - frisk mynte og koriander med lime, kokos og grøn chili

  • Seeni sambol - karamelliserede løg, kardemomme og tamarind

  • Srilankan salad med løg, ananas, lime og friske koriander

  • KANDY SPICES chili sambol

  • Eventyr Kiosken tilbyder salg af øl, vand og vin


Arrangementet er et udendørsarrangement dog overdækket med store parasoller. Medbring evt. en trøje hvis sensommer aftenen skulle blive til en sensommernat. Arrangementet afholdes uanset vejr og vind.Adresse: Eventyr Kiosken - Fælledparken, Per Henrik Lings Allé, 2100 København Ø

Læs mere på: www.kandyspices.com
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223