26. Aug. - 29. Aug.

Præsenteres af Mad og Marked Events

Kom til madmekka og udendørs råhygge, når Fængslet sammen med Mad & Marked inviterer til Street Food Festival  

Vi omdanner Fængslet til en hyggelig kulinarisk oase med gademad i alle afskygninger, og introducerer jer for en lang række af landets absolut dygtigste og mest interessante madkoncepter. Som noget nyt, er der i år også 40 markedsboder med alt fra brugskunst til lokale specialiteter, så husk at tage shoppingnettet med. 

Fire dage i august kan du spise dig gennem et gastronomisk slaraffenland, der byder på autentisk gademad, god stemning og sjove aktiviteter, alt sammen for at sætte fokus på de fantastiske oplevelser, vi får, når vi mødes over et godt måltid. Og når mundene er mættede og maverne fulde, så er der et væld af sjove aktiviteter at give sig i kast med for både børn og voksne.  

 

ÅBNINGSTIDER 26.-29. AUGUST:
TORSDAG: 16.00-21.00
FREDAG - LØRAG: 11.00-21.00

SØNDAG: 11.00-20.00
(Madboderne lukker en time tidligere)
Gratis entre  

 

Vores Street Food Festival er det perfekte pusterum. Her kan du parkere barnevognen, skabe nye relationer (eller pleje de gamle), lade dig inspirere af de mange sanseindtryk og smagsoplevelser, tage en slapper og nyde de urbane omgivelser.    

Vi håber, I vil være med til at hylde fællesskabet, mangfoldigheden, ildsjælene, gademaden og ikke mindst jer selv. Fordi I er med til at skabe plads til udvikling, udfoldelse og kulturliv.   

 

Vi glæder os til at se jer igen  
Horsens
Mad & Marked
Fængslet 

 

                             Der er ingen billetter til salg i √łjeblikket til denne event.