Lyder en italiensk ferie ikke som den perfekte kur mod februarblues? Lad os rejse med vores smagsløg til et varmere klima, når The Caribbean Housewife tager til Italien!
Vores HOUSEWIFE ROAST med naturvinparringer fra kvindelige producenter er meget populært. Næste arrangement onsdag d. 8. februar og lørdag d. 11 februar er en særlig event i sammenarbejde med vores romersk-sicilianske souschef Emiliano Trebbi. 5-retters middagen består af:
SUPPLÌ DI ZUCCA
Stegt italiensk klassiker fyldt med ristet hokkaido, arborio ris, parmigiano-reggiano, salvie og et strejf af habanero chili for det ekstra kick. Serveres med vores hjemmelavede mayonnaise.
CARCIOFI ALLA GIUDIA
Friturestegte artiskokker, en af de mest ikoniske retter i det romersk-jødiske køkken.
Serveres med vores hjemmelavede aioli og frisk citron.
MINESTRONE ALLA CASALINGA
Sjælevarmende suppe med grøntsager, bælgfrugter og pasta, serveret med ekstra jomfru olivenolie og duftende timian.
LA PARMIGIANA
Intet slår denne comfort food ret med friturestegt aubergine, tomatsauce, frisk basilikum, parmigiano-reggiano og mozzarella.
BABÀ AL RUM
Vores version af denne neopolitanske klassiske svampekage gennemvædet i caribisk rom, fyldt med vanilje-kokoscreme.
Serveres med amarenakirsebær, tropisk ananas og farverige spiselige blomster.
Naturvinparring
2020 Coenobium
Monastero Suore Cistercensi
Trebbiano, Malvasia, Verdicchio, Grechetto
Italien / Lazio / Viterbo / Vitorchiano
2019 Ruscum
Monastero Suore Cistercensi
Trebbiano, Malvasia, Verdicchio, Grechetto
Italien / Lazio / Viterbo / Vitorchiano
2020 Rosso Uovo ‘20
La Villana – Joy Kull
Sangiovese (“Greghetto”)
Italien / Lazio / Viterbo / Gradoli
2020 Fuoriluogo ‘20
La Villana – Joy Kull
Pinot Noir
Italien / Lazio / Viterbo / Gradoli
2019 Moscato d’Asti DOCG Canelli
Bera – Alessandra e Gian-Luigi Bera
Moscato Bianco
Italien / Piedmont / Asti / Canelli
Foto: Agnes Saaby Thomsen