HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD: DGI-huset før, idag & i fremtiden

Præsenteres af Holberggård

HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD


Holberggård åbner dørene og byder velkommen til en række nye sociale hverdagsevents under titlen;

HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD

Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt. Vi offentliggør aftenens oplægsholder snarest muligt inden arrangementet.

Denne aften får besøg Bjarne Malmros, direktør i DGI-Huset i Vordingborg. I aftenens oplæg fortæller han om rejsen fra en nedlagt fabrikgrund til et kultur- og fritidsmekka. Bjarne fortæller om udviklingen af huset. Hvordan startede det, hvor er huset lige nu og hvordan vil det se ud i fremtiden?

Hertil små historier om området, hvad foregår der i dag. Vordingborg Kommunes bevidste strategi for udviklingen af området, samt foreninger og borgernes input til den videre udvikling.

Der vil selvfølgelig blive rig lejlighed til at spørge ind til huset.

Inden aftenens oplæg finder du en plads ved fællesbordene nyder et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.

Aftenens Menu:

Marjatta - Jonsholm og LammehaveØkologi lægger afgrøder til og det afspejler sig i følgende menu.

Cassoulet med svampe, kartofler og urter fra haven.

Emmerkorn-grød med asparges og ramsløgsknopper.

Crudité af spidskål, hvidløg og ærter. Løgsoubise af nye løg

Rabarbersalat med beder - chilli og gulerødder.

Den økologiske gris fra Lammehave med timian.

Goldblume/Ølandshvede/Svedjerug er brødet.

Tilkøb er dessert.

Creme Brülee med Jordbær. 

Læs mere på Holberggaards mad events side.

-----------

Aftenen starter kl. 18.00. Kom meget gerne i god tid, så der er mulighed for at tage en lille snack og købe en forfriskning inden. 
Vi finder man plads ved fællesborde og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.

Dagens oplæg starter ca. 19.30

Intropris er kr. 150,- for oplæg og middag. Book bord og plads øverst på denne side. 
Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen.
.
Der er plads til 45 personer til fællesspisning og oplæg/foredrag. (OBS: tilmelding er bindende)

I ugen inden det pågældende event løfter vi sløret for menuen, som dagens kok kreerer.
Måltiderne vil have vægt på plantebaserede økologiske råvarer, og vi sigter efter at kun 20% af menuen baserer sig på animalske produkter.
Send en mail på holberggaard@kogekunsten.dk, hvis der er særlige behov eller andet omkring maden, som vi skal være opmærksom på.

Vi glæder os til at se jer!



Adresse: Strandgaardsvej 8, 4760 Vordingborg

Læs mere på: https://www.holberggaard.dk/mad-fllesspisnings-events
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.