HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD: Familieopstilling v/ Benedicte Helgason

Præsenteres af Holberggård

Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt. 

Denne aften får vi besøg af Benedicte, som vil snakke om det spændende emne familieopstilling. Du får introduktion til emnet samt en smagsprøve på det retreat hun kommer til at holde på Holbergaard i februar 2022. 

Benedicte skriver om denne aften. Du kender sikkert udtrykket “Go With the flow.” Det er lige netop det du kan afprøve denne aften. Efter et kort teoretisk oplæg om vil der blive rig mulighed for at undersøge en vanskelig problemstilling eller rette fokus mod hvad næste skridt er personligt, arbejdsmæssigt, i en kreativ proces, i en kærlighedsrelation eller noget helt femte. Du vil via denne tilgang få svar som ikke er muligt kan tænke sig til, men som du kan mærke er sande. Metoden er systemisk opstilling og du får muligheden for at mærke magien via små øvelser alene og parvis eller tre og tre sammen.

Inden aftenens oplæg finder du en plads ved fællesbordene nyder et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.

Prisen er 175 kr. per person. 

Aftenens menu bliver offentligjort ligeså snart at den er bestemt af kokken.

Vi glæder os til at se jer. Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »