HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD: Naturfotograf Per Rasmussen

Præsenteres af Holberggård


HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD

Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt. 

Denne aften får vi besøg af naturfotograf Per Rasmussen hvor han vil holde et spændende foredrag ved navnet “På jagt efter hverdagens eventyr."

Læs mere på Holberggaards mad events side.

Aftenen starter kl. 18.00. Kom meget gerne i god tid, så der er mulighed for at tage en lille snack og købe en forfriskning inden. 
Vi finder man plads ved fællesborde og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.

Dagens oplæg starter ca. 19.30

Intropris er kr. 175,- for oplæg og middag. Book bord og plads øverst på denne side. 
Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen.
.
Der er plads til 45 personer til fællesspisning og oplæg/foredrag. (OBS: tilmelding er bindende)

Måltiderne vil have vægt på plantebaserede økologiske råvarer, og vi sigter efter at kun 20% af menuen baserer sig på animalske produkter.
Send en mail på holberggaard@kogekunsten.dk, hvis der er særlige behov eller andet omkring maden, som vi skal være opmærksom på.

Vi glæder os til at se jer!


Strandgaardsvej 8, 4760 VordingborgAdresse: Strandgaardsvej 8, 4760 Vordingborg

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »