Indian Summer

Præsenteres af Sanaz Food Journey

Indiens kystområder er en skattekiste af kulinariske vidundere, hvor smagens symfoni afspejler bølgernes rytme. Når havet kysser landet, efterlader det en kulinarisk arv, der er uden sidestykke.

Kom med os på en ekstraordinær gastronomisk rejse, der fejrer Indiens kystkøkken. Vi er begejstrede for at præsentere en seks-retters kulinarisk symfoni, der vil tage dine smagsløg på en fascinerende rejse fra Gujarats kyster til Kolkatas livlige gader.

Men der er mere! For at forhøje din oplevelse har vi omhyggeligt sammensat vinparringer, der harmonerer perfekt med hver ret og skaber en uforglemmelig smagssymfoni.

Gå ikke glip af denne mulighed for at begive dig ud på et kulinarisk eventyr, der krydser Indiens mangfoldige kystlandskab. Det lover at blive en aften fyldt med lækre minder og uforglemmelige smagsoplevelser.

Din vært:
Chef Sana Quidwai, en talentfuld kulinarisk professionel, har bragt sin ekspertise og passion fra Dubai til København. Hun arbejder nu på Ark Collection – Beyla by Souls, en bæredygtig og vegansk restaurant. Med erfaring fra anerkendte steder som Prime 68 og La Farine, og en uddannelse fra ICCA Dubai samt certificeringer i ernæringsvidenskab og multisensorisk spisning, har hun opnået stor anerkendelse. Chef Sana har vundet medaljer ved internationale konkurrencer og tjent som præsident for ECG Young Chefs Club. 

Instagram
Facebook



Adresse: Kitchen Collective, Slagtehusgade 11A, 1715 København V

MENU

Kylling Tikka
Populær indisk ret bestående af marinerede kyllingestykker, der er grillet til perfektion med en blanding af krydderier og yoghurt

Reje Thokku
Rejer kogt i ghee med peber og krydderier serveret med paratha

Meen Pollichathu
Fisk i Kerala-stil tilberedt i bananblad og serveret med ghee-ris

Shahi-toast med kokos-Kulfi
En traditionel nordindisk is kaldet kulfi serveret med en lækker shahi-toast

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

fredag 23. aug. 2024 kl. 19:00 - 21:00
á 430,00 kr.
+ 23,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »