Invitation: Mental Trivsel på Menuen - en paneldebat med udgangspunkt i bred trivselsundersøgelse i restaurationsbranchen.

Præsenteres af Food Organisation of Denmark, Norion, HORESTA & Velliv Foreningen

Bedre trivsel, øget arbejsglæde og faglærte madtalenter, der bliver længere i branchen – det er nogle af de forhåbninger HORESTA, Food Organisation of Denmark og Norion Consult har gjort med den brede trivselsundersøgelse Mental Trivsel på Menuen, der er muliggjort med støtte fra Velliv Foreningen.

Flere end 150 danske restauranter og spisesteder har deltaget i undersøgelsen, mens en god håndfuld af landets førende eksperter og frontløbere har bidraget med både viden, erfaringer og løsningsforslag. Fælles for dem alle er, at man ønsker at udbrede og udvikle de gode metoder, som allerede findes derude, så hele branchen kan få gavn af det, der lader til at virke positivt og i praksis.  

Nu præsenteres undersøgelsens resultater til en "konference" under Madens Folkemøde, hvor vi også inviterer repræsentative fagfolk fra branchen til paneldebat om, hvordan resultaterne kan omsættes til brugbare værktøjer, og hvordan det skal lykkes at få budskaberne ud på de bonede restaurationsgulve på tværs af hele landet.  

Smagen af en bedre fremtid

Det kræver flere stemmer og kræfter at sprede gode budskaber, og vi håber, at du har tid og lyst til at kigge forbi SMAGESTUEN fredag 31. maj kl. 13.30-15.00. 

Alle er velkomne, men du bliver officielt tilmeldt - og får gratis adgang til Madens Folkemøde ved at trække en billet her --> 

....Og kender du en, for hvem det også vil være både interessant og relevant, så giv os et praj, så sender vi invitationen videre. 

Projektet, der er udarbejdet med midler fra Velliv Foreningen, slutter, når parterne har formidlet trivselsundersøgelsens resultater og bidraget med forslag til fremtidige løsninger på de aktuelle problemstillinger. I skrivende stund er det hverken besluttet eller afgjort, hvordan projektet skal, kan eller vil fortsætte.Adresse: Søvej 10, 4930 Maribo

Læs mere på: https://www.madensfolkemode.dk/tilmelding-2024/mental-trivsel-paa-menuen/?t=13419
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.