ISSTOCK aka Retro Curling

Præsenteres af Broens Gadekøkken Skøjtebane

Isstock og iskolde fadøl

I 1998 tog curlingkvinderne Danmark med storm, da der blev kastet med sten og fejet med koste til den helt store sølvmedalje ved vinter OL.

Vi har fjernet kosten og erstattet den med en iskold fadøl fra BRAW, når der afholdes Eisstockschiessen turnering på Broens Gadekøkken lørdag d. 4. februar.

Dig og dine venner har mulighed for at deltage i løjerne, og tage det eftertragtede trofæ ”The golden ice- keg” , der er en fustage med 30 liter fadøl fra BRAW og tilhørende fadølsanlæg (til leje), med hjem! 

Et hold består af 4 personer, og man skiftes til at kaste en isstock ned mod målet, hvor det gælder om at være tættest på centrum. 

Hus DJ’en sørger for den helt rette stemning, og man kan få fyldt sit fadølsglas op i barerne i løbet af hele dagen, så er du til is-sport, fadøl og fest skal du skynde dig at sætte kryds i kalenderen. 

Pris: 345kr

Hver spiller på holdet får 1 liter dåseøl fra BRAW inkluderet i prisen, som svarer til værdien for det samlede tilmeldingsgebyr. 
Varighed: kl. 11-17

Der er et begrænset antal pladser til turneringen, så tøv vent endelige ikke for længe med at tilmelde jeres hold.

På Broens Skøjtebane kan du og dine venner udfordre hinanden i Retro Curling, den populære klassiske vintersport fra Østrig og Tyskland “Isstok/Eisstockschießen”. Kom og vær aktive sammen på en anderledes og sjov måde med masser af frisk luft og is under fødderne.Adresse: Broens Gadekøkken, Strandgade 95, 1401 Kbh K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.