Italiensk Køkkenskole

Præsenteres af Le Petit Vinbar x Ma Poule

Er du vild med Italien og elsker italiensk mad? Så er dette madlavningskursus lige noget for dig! Her får du ikke bare mulighed for at forbedre dine madlavningsfærdigheder, men også lære lidt italiensk på en sjov og interaktiv måde.

Dine undervisere, Federica og Carolina, er to italienere, der til dagligt arbejder i TorvehallerneKBHs franske stader, Le Petit og Ma Poule. De vil guide dig gennem en kulinarisk oplevelse, hvor du vil lære at lave pasta fra bunden med udgangspunkt i nogle af de lækre italienske oste og vine, som har fundet vej til de franske stader.

Glæd dig til at lave mad, lære lidt italiensk, og nyde din hjemmelavede pasta med god vin til.

Lad os vide, hvis du har nogen allergier. 

BEMÆRK, at workshoppen vil blive afholdt på engelsk

Dine værter

Carolina er født og opvokset på den solrige Sardinien, men i 2012 tog hun springet og flyttede til Paris. Der tilbragte hun 10 år med at studere mad og vin. Eventyrlysten drev hende videre til København, hvor hun nu har slået sig ned og arbejder i det franske stade, Ma Poule.

Federica, med rødder i den charmerende Toscana, fandt også vej til København, hvor hun dagligt arbejder i den franske vinbar, Le Petit. Men Federicas talenter rækker ud over vinens verden; hun underviser også i italiensk med fokus på mad og det sociale samvær omkring et godt måltid.

Skæbnen førte Carolina og Federica sammen i TorvehallerneKBH. Over ost og et glas vin fandt de fælles fodslag i deres kærlighed til mad og vin, og besluttede at skabe en køkkenskole med udgangspunkt i deres italienske ophav, hvor de kan dele deres passion med andre.

Facebook Ma Poule

Instagram Ma Poule

Facebook Le Petit Vinbar

Instagram Le Petit Vinbar



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 KBH K

MENU

Menuen inkluderer selvfølgelig jeres hjemmelavede pasta med ingredienser fra Ma Poule og dertil et glas vin fra Le Petit Vinbar

PRAKTISK INFORMATION

BEMÆRK, at workshoppen vil blive afholdt på engelsk

Arrangementet foregår i et telt udenfor på torvepladsen, så klæd dig efter vejret.


En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.