Italiensk Sensommermiddag

Præsenteres af Tèrra

Lucia og Valerio står bag pastaværkstedet Il Mattarello i Torvehallerne, hvor de laver tagliatelle og ravioli, så englene synger hele vejen til Italien, hvor parret kommer fra.

Derudover har de også det lille trattoria Tèrra på Ryesgade, og til den her middag bliver du forkælet med antipasti, pasta, secondo og dolce fra begge deres steder.

Med i prisen følger også en vinmenu, som består af biodynamiske vine fra Lazio.

Lucia har en baggrund som designer, og Valerio har arbejdet som kok på blandt andet Kanalen og Amass, og sammen har de været med til at bringe romersk stemning og italiensk håndværk til København.

Råvarerne er økologiske, sæsonbestemte og håndplukket af aftenens værter, der deler ud af deres passion for deres hjemlands køkken og vejen til en mere bæredygtig produktion.

Arrangementet foregår på engelsk.

Eventen præsenteres af Il Mattarello & TorvehallerneKBH.


Menu

Fire-retters med sæsonens råvarer



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 København

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Lørdag 31. august Kl. 18.00-21.30
Glæd dig til en fire-retters middag og tilhørende vinmenu.
Råvarerne er økologiske, sæsonbestemte og håndplukket af aftenens værter Lucia og Valerio,
der står bag pastastadet Il Mattarello og den lille italiener Tèrra på Ryesgade.
á 790,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223