Jødisk madmarked

Præsenteres af Jødisk Informationscenter

Jødisk Informationscenter holder endnu engang jødisk madmarked i Krystalgade, hvor du kan komme forbi og smage på de jødiske verdenskøkkener.

Kom med til madmarked når vi serverer jødisk mad fra hele verden i Krystalgade foran den store Synagoge under Copenhagen Cooking Festival.

Den bedste måde at opleve kultur på er gennem mad og traditionerne der hører bag, og til madmarkedet bliver i introduceret til den jødiske kultur gennem jeres retter. Mange af retterne kender du måske, men vidste du at hummus, burechas og falafler også har en jødisk historie? Vores frivillige står klar til at fortælle inspirerende historier om både den jødiske mad og den jødiske kultur, så kom forbi og spis din frokost foran synagogen, og tag derfra med både fyldte maver og lidt ny viden til hovedet.

Kom og bliv mæt, og bliv klogere!

Det praktiske:
Vores madmarked er åben den 21. og 22. august fra kl. 13.00 - 20.00 eller indtil udsolgt

Din vært:
Jødisk Informationscenters formål er at give indsigt i jødisk liv, kultur og historie i Danmark og på den måde forebygge antisemitisme. Vi er et informationscenter, der tager udgangspunkt i vores jødiske ophav, erfaringer og historie, når vi fortæller om jødisk liv og kultur.

Instagram

I tilfælde af regn...
I tilfælde af dårligt vejr, vil der blive sat pavilloner over madboderne. Du modtager information om eventuel flytning direkte fra arrangøren af eventet.Adresse: Krystalgade, 1172 København K

MENU

Falafel

Pitabrød

Sabich

Tabouleh

Burechas

Hummus

Frikassé

Retterne koster mellem 50-130 kr pr ret

Åben til udsolgt

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

onsdag 21. aug. 2024 kl. 13:00 - 20:00
Det er gratis at deltage til dette event. Billet er nødvendig. Mad og drikke kan købes til arrangementet.
á 0,00 kr.
+ 0,00 kr.
torsdag 22. aug. 2024 kl. 13:00 - 20:00
Det er gratis at deltage til dette event. Billet er nødvendig. Mad og drikke kan købes til arrangementet.
á 0,00 kr.
+ 0,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »