Juleøl-bingo

Præsenteres af Broens Gadekøkken

Broens første juleøl-bingo afholdes onsdag d. 02.12. i hyggelige og Coronavenlige rammer i det udendørs Broens Gadekøkken. Masser af varmelamper, julelys og levende lys skaber stemning omkring halvanden times bingo i godt selskab med fantastiske værter i form af komikerparret Niclas Vingaard og Stefan Wibling.

Royal Unibrew og Broens Gadekøkken er sponsor for spændende præmier. 

Øllen, der serveres er Christmal Ale fra Anarkist, Royal. Der serveres 3 fadøl med tilhørende 3 bingoplader for kun 125,- pr. person. 

Tidsrum: 17.00 - 18.30. 

Værterne: Komikerduoen Stefan og Niclas! Det unge komikerpar har optrådt i lidt over 3 år og har tilsammen over 700 shows bag sig. De har før varmet op for komikere som Lasse Rimmer, Simon Talbot og Dan Andersen. Du har måske set dem ved DM i stand-up 2018, hvor de begge nåede helt til semifinalen, som blev sendt på landsdækkende tv, eller på youtube hvor de har medvirket i showet Wulff og Venner. Her er altså tale om to unge, spirende komikere som nok skal gøre Broens juleøl-bingo virkelig underholdende.  

Vi har et begrænset antal pladser - og erfaringen siger, at du ikke skal vente for længe med at få købt din billet - Så hiv fat i din bedste øl-makker og få sikret jeres billet nu.

 Adresse: Strandgade 95, 1401 København K

Læs mere på: https://broensskoejtebane.dk
onsdag 2. dec. 2020 kl. 17:00 - 18:30
3 x Anarkist Christmas Ale-fadøl med tilhørende 3 bingoplader og masser af komik og stand up
på sidelinjen fra showets to værter, komikerne Niclas Vingaard og Stefan Wibling.
Grundet Corona laves bordplan, så book venligst billet med dem, du ønsker at sidde sammen med,
eller kontakt os efterfølgende herom.
á 125,00 kr.
+ 9,38 kr.