Juleøl-bingo

Præsenteres af Broens Gadekøkken

Broens første juleøl-bingo afholdes onsdag d. 02.12. i hyggelige og Coronavenlige rammer i det udendørs Broens Gadekøkken. Masser af varmelamper, julelys og levende lys skaber stemning omkring halvanden times bingo i godt selskab med fantastiske værter i form af komikerparret Niclas Vingaard og Stefan Wibling.

Royal Unibrew og Broens Gadekøkken er sponsor for spændende præmier. 

Øllen, der serveres er Christmal Ale fra Anarkist, Royal. Der serveres 3 fadøl med tilhørende 3 bingoplader for kun 125,- pr. person. 

Tidsrum: 17.00 - 18.30. 

Værterne: Komikerduoen Stefan og Niclas! Det unge komikerpar har optrådt i lidt over 3 år og har tilsammen over 700 shows bag sig. De har før varmet op for komikere som Lasse Rimmer, Simon Talbot og Dan Andersen. Du har måske set dem ved DM i stand-up 2018, hvor de begge nåede helt til semifinalen, som blev sendt på landsdækkende tv, eller på youtube hvor de har medvirket i showet Wulff og Venner. Her er altså tale om to unge, spirende komikere som nok skal gøre Broens juleøl-bingo virkelig underholdende.  

Vi har et begrænset antal pladser - og erfaringen siger, at du ikke skal vente for længe med at få købt din billet - Så hiv fat i din bedste øl-makker og få sikret jeres billet nu.

 Adresse: Strandgade 95, 1401 København K

Læs mere på: https://broensskoejtebane.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.