Smag årets juleøl fra Mikkeller og C/Kasper Brew Co.

Præsenteres af Mikkeller

Danskerne elsker juleøl! Faktisk producerer de danske bryggerier hvert år 350 forskellige slags af den mørke, krydrede drik.

Kom og smag fire forrygende juleøl, når de to bryggerier Mikkeller og C/Kasper Brew Co. inviterer til juleølsmagning i TorvehallerneKBH. Det foregår den 5. december kl. 16.00 - 17.00. 

De to bryggerier har produceret fire juleøl, som du skal smage dig igennem, mens bryggerne fortæller om øllene og hvordan de er lavet. 

Mikkeller medbringer

  • Santas Little Helper, som er en engelsk IPA, der har en tydeligere maltprofil, der giver den en mere gylden og amber kulør. Den er bitter og crisp men med en høj drikbarhed.
  • Drinking in the Snow, som er en alkoholfri winter ale (0,3%) med en subtil karakter af varme vinterkrydderier. Den er sød, og den varmer selvom det er en alkoholfro juleøl. 

Kasper Brew Co. medbringer

  • Mistress for Christmas, som er en let og frisk New England-stil IPA, hvor der er smæk på aromahumlen og mindre fokus på bitterheden.
  • Christmas in Hollis, som er en stout af den klassiske stil. Den er mørk og fyldig, og har fået tilsat en omgang rom og en hel del cacao nibs, så man rigtig kan varme sig og komme i julestemning.

Praktiske oplysninger

Du skal købe billet til smagningen.

En billet koster 50 kr. Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 København

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.