KÅL: Nordens power-grøntsag med Mette Mølbak

Præsenteres af Kogebogeriet ApS

En hyldest til kålens gastronomiske mangfoldighed. Sådan beskriver chefredaktør for Politiken MAD, Mette Mølbak, sin bog KÅL, der netop er genudgivet med 10 ekstra vegetariske opskrifter.

Torsdag d. 21. november fejrer vi kålen med en lækker tre-retters middag, foredrag af Mette Mølbak, og en overflod af økologisk og biodynamisk kål fra de danske marker. Det bliver en velsmagende og hyggelig aften, hvor du får hele historien om kålens rolle i det danske køkken, Mettes egen fortælling om kærligheden til kål – og 3 retter skøn efterårsmad med kål i hovedrollen.

Kål er en af de allersundeste grøntsager, der findes, og den bliver til¬med dyrket lokalt. Den er også både langtidsholdbar og billig, og så smager kål fantastisk og bidrager med skønne farver og sprødhed.

Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger. Hun er chefredaktør for Politiken MAD
og har i flere år beskæftiget sig indgående med kål, som hun betragter som en uundværlig råvare i køkkenet, hvilket har resulteret i to bøger om kål.

Det er muligt at købe bogen med i forsalg til 250 kr (normalpris 299). Vi tilbyder også en lækker smagekasse med økologisk og biodynamisk kål fra Det Lille Grønttorv i forsalg til 125 kr.

Adresse: Guldbergsgade 10, 2200 Kbh N

Læs mere på: www.kogebogeriet.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.