Vi begynder vores tur ved det hyggelige bageri PERRON, der gemt i Jernbanebyens grønne hjerte BaneGaarden. Her får du udleveret en kop kaffe og en friskbagt bolle med smør og ost, inden vi gør os klar til at udforske området.
Vi dykker ned i historien bag Jernbanebyen, der har sine rødder i industrialiseringen af jernbanenettet og følger med tiden op til i dag, hvor Jernbanebyen udgør et lidt hemmeligt åndehul, gemt mellem skinnerne og Vesterbro-Sydhavnen.
Denne guidede tur giver dig mulighed for at lære om fortidens betydning og hvordan den har formet Jernbanebyen til det moderne byudviklingsprojekt den er i dag.
Din vært:
PERRON har hjemme i en af de ni trælader på BaneGaarden. De hårdt-bagte, mørke surdejsbrød, croissant-krummer og sort, friskbrygget espresso bliver både frembragt og serveret i den knap 200 kvm store og over 100 år gamle trælade, der er blevet restaureret af BaneGaardens håndværkere med bæredygtige materialer og metoder. PERRON er indrettet med håndbyggede løsninger, en 10 meter lang terrazzobar og dansk design – alt sammen i lyse farver med koboltblå detaljer og smørgule fliser.
Kaffe & Kultur morgenbyvandringerne er støttet af Vesterbro Lokaludvalg.
I tilfælde af regn...
Arrangementet gennemføres uanset vejrforhold. Tag en paraply med hvis det ser ud til regn.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev