Kaffe & Kultur: Morgenbyvandring på Vesterbro og Havnen

Præsenteres af Copenhagen Cooking x Café Sonja

Vi begynder vores tur ved den hyggelige Cafe Sonja på Vesterbro. Her får du udleveret en kop kaffe og en friskbagt morgenbolle, inden vi begiver os ud for at udforske Vesterbros gader med særligt fokus på kvarterets historie og byudvikling. 

På byvandringen får du serveret historierne bag de farverige gader, gamle bygninger og den pulserende atmosfære, der kendetegner Vesterbro - og om bydelens forvandling fra råt arbejderkvarter til et af Københavns mest trendy områder.
Turen forsættes mod et af vesterbros nyeste områder; havnen hvor du kan nyde den smukke udsigt over vandet, mens vi slentrer langs kajen og måske får et glimt af roklubbens medlemmer i aktion.

Denne guidede tur kombinerer historie, kultur og natur og giver dig et spændende indblik i både Vesterbros fortid og nutid.

Din vært:
Café Sonja er ikke bare en lille hyggelig café på Vesterbro - det er også en socialøkonomisk virksomhed. Café Sonja tror på den gode smag, det gode madhåndværk, bæredygtighed og på det meningsfulde arbejde hvor alle har noget at bidrage med, bare de får en chance.

Facebook
Instagram

Kaffe & Kultur morgenbyvandringerne er støttet af Vesterbro Lokaludvalg.

I tilfælde af regn...
Arrangementet gennemføres uanset vejrforhold. Tag en paraply med hvis det ser ud til regn. Adresse: Café Sonja, Saxogade 86-88, 1662 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

fredag 23. aug. 2024 kl. 10:00 - 11:30
Byvandring inkl. en kop filterkaffe + en morgenbolle med smør og ost "To Go".
á 75,00 kr.
+ 12,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »