Kartoffel-battle: Frankrig vs. Japan

Præsenteres af Saito

Kom til fransk/ japansk kartoffel-battle når Rasmus Bredahl og Takashi Saito tager kartoflen under kærlig og kreativ behandling i anledning af dette års Copenhagen Cooking.

De går sammen og udvikler en velsmagende og innovativ menu med kartoflerne i fokus, og inviterer til middag med snacks og 4 retter, hvor gæsterne introduceres til forskellige kartoffelsorter og deres forskellige anvendelsesmuligheder. Lokation er midt i den pulserende Kødby, omgivet af Kitchen Collectives rå og unikke stemning.

Rasmus Bredahl og Saito har før slået hovederne sammen – sidste gang var da de stod for middag for Det Danske Gastronomiske Akademi, og viste hvordan deres to køkken filosofier kunne smeltes sammen til nogle intens velsmagende retter.

Dine værter
Saito laver ambitiøs japansk mad og tilbyder bl.a. køkkenskole, pop up og events, hvor en central mission er af lave japansk mad med lokale råvarer.

www.saito.dk
www.instagram.com/saitocph

Rasmus Bredahl er gastronomisk konsulent, foredragsholder og medforfatter til neurogastronomi bogen.

www.madkonsulenten.dk
www.instagram.com/madkonsulenten

Kartofler i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2023 er kartoflen og derfor får den under overskriften Kartoffelkram en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre den ydmyge knold sexet igen.

Kartoflen er nemlig fuld af smag, billig, den mætter, strutter af virilitet og er god for både krop og klima - og så vokser den overalt i vores jord. Se alle madevents med kartoflen i fokus her og køb årets kartoffelplakat af Pine Cone Project her.

Kartoffelkram er støttet af Kartoffelafgiftsfonden.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menuen udvikles særligt til denne middag, så vi løfter først sløret på dagen.

Drikkevaremenu tilkøbes på dagen og udvikles også særligt til menuen.



Adresse: Kitchen Collective, Slagtehusgade 11A, 1715 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.