Forkæl dine smagsløg med en ekstraordinær kaviarmiddag på Studenterkilden i Klampenborg.
Sammen med den danske kaviarimportør Rossini kreerer Michelinkok Anita Klemensen en intim og smagfyldt kaviarmiddag på sin restaurant Studenterkilden, der ligger idyllisk midt i Dyrehaven nord for København.
Med kun 20 pladser omkring bordet, skal man være hurtig, for at få del i denne eksklusive aften.
Der lægges ud med kaviarsmagning af fem slags kaviar ved Rossini, hvortil Anita og hendes hold serverer fem snacks med de forskelelige varianter i haven. Herefter inviteres gæsterne til bords til en femretters menu. For at supplere kaviarens delikate smagspalette, serveres der hovedsageligt champagne til middagen.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Smagning af fem slags kaviar
Fem retter med kaviar, hertil hovedsageligt champagner
Drikkevarer er inkluderet i prisen
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 19. – 28. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev