Kimchi workshop & olivenoliesmagning

Præsenteres af OLIVIERS & CO

Kimchi er en oldgammel koreansk tradition for konservering af lækre grøntsager ved hjælp af fermentering. Kimchi er aromatisk, sundt og en gave til fordøjelsen og tarmfloraen. Og lige nu dukker kimchi op mange steder hos diverse innovative madmennesker.

Olivenolie-eksperterne fra OLIVIERS & CO har teamet op med Københavns uofficielle kimchi boss lady, den dygtige koreansk-amerikanske kok, Kala Sung.

Sammen udbyder vi nu billetter til en workshop, hvor du kommer til at lære at lave din egen kimchi og kombinere det med gode olivenolier.

* * * * *

Kom med torsdag d. 27. februar mellem 18.30-20.30, hvor vi afholder kimchi workshoppen og laver skøn mad sammen med Kala i vores hyggelige butik på Frederiksberg.

Vi byder på et glas god vin, lækre råvarer, hygge, masser af viden og en lille februar-surprise. I løbet af aftenen lærer du at fermentere og lave kimchi. Du smager på forskellige olivenolier fra verdens bedste producenter og lærer at bruge god olivenolie sammen med kimchi. Vi giver også særlig rabat på gourmet shopping i butikken.

Prisen er 450 kr. alt inklusive. Der er få pladser, så vær vaks ved havelågen!

* * * * *

Vi glæder os :)

Kh Kala, Nina & Mikkel

OBS! Eventet foregår mest på engelsk, da Kala stadig øver sig på de danske gloser ;)

Adresse: Gammel Kongevej 85, 1850 Frederiksberg

Læs mere på: www.oliviersogco.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223