3-retters menu med tomater, stikkelsbær, kantareller og æbler

Præsenteres af Hotel Bretagne og KlimaFestlig Mad



Menu

Sommerens sidste tomater,  økologisk dansk burrata og stikkelsbær gastrik med citron verbena

-

Knoldselleri i brunet smør, kantareller og smørsauterede majs , crouton og kærnemælks sauce

tilkøb af bagt torsk: 45 kr. pr. person

-

Tarte Tatin med æbler, karamel og flødeis 



Adresse: Sauntevej 18

Læs mere på: www.hotelbretagne.dk

Festfyrværkeri af smag og farver

Den grønne tallerken er et festfyrværkeri af smag og farver. En middag, hvor nyhøstede danske råvarer spiller hovedrollen, skaber en særlig stemning omkring bordet.  Og så er den grønne fest på tallerknen godt for både din sundhed, vores natur og klimaet. 

Hver kok og køkken sit speciale og de enkelte spisesteder fremtryller hver deres retter og menuer. Det giver dig muligheder for at få lige præcis den spiseoplevelse, du har lyst til.

Mandag 8 september
mandag 8. sep. 2025 kl. 12:00 - 20:00
3-retters menu
á 385,00 kr.
Tirsdag den 8 september
tirsdag 9. sep. 2025 kl. 12:00 - 20:00
3-retters menu
á 385,00 kr.
Onsdag den 10 september
onsdag 10. sep. 2025 kl. 12:00 - 20:00
3-retters menu
á 385,00 kr.
Torsdag den 11 september
torsdag 11. sep. 2025 kl. 12:00 - 20:00
3-retters menu
á 385,00 kr.
Fredag den 12 september
fredag 12. sep. 2025 kl. 12:00 - 20:00
3-retters menu
á 385,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »