Kom og nyd en lækker grillmiddag, når elever fra Hotel- og Restaurantskolen denne aften forvandler sæsonens grøntsager til fem fantastiske retter –alt sammen i klimaets tegn! Vores elever har brugt tiden, siden de startede på deres uddannelse den 5. august, på at planlægge en grøn feast til jer, og I er inviteret til at nyde maden ved langborde i ægte family style i vores hyggelige udeområde, hvor der også er street food, DJ og masser af hygge.
Middagen er en del af Grøn Madfestival. Besøg gerne festivalen i tidsrummet 15:30-21:30. Deltag i spændende workshops (flere kræver tilmelding), få rundvisning eller køb noget at drikke og slå dig ned i vores skønne have og udeområder.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
I tilfælde af dårligt vejr...
Rykker vi indendørs.
MENU
Langbordsmiddag med fokus på grønne, lokale, bæredygtige råvarer
Grillede auberginer m. kål-chutney og urter fra haven
Langtidsbagte tomater m. rosenkålssalat og hjemmelavet friskost
Pak choy m. romanesco, ristede mandler og koriander
Grillede kartofler og gribiche m. kålskud og bladbeder
Rødgrød m. fløde og makroner
Brød, smør og 'brunkål'
´Rød sodavand'
Vi tager forbehold for ændringer i menuen
Drikkevarer sælges separat
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev