Københavns Bedste Smørrebrød

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Lørdag den 31. august sætter Copenhagen Cooking fokus på FNs verdensmål 11, som handler om ’Bæredygtige byer og lokalsamfund’, så den dag sætter vi fokus på festivalens hjemby; København.

Smørrebrød er om noget Københavnsk madkultur - det var her det højtbelagte smørrebrødet blev opfundet i slutningen af 1800-tallet. Og det er her, at smørrebrødet har fået sin moderne genkomst gennem de sidste 15 år.

Det fejrer vi med ’Københavns bedste smørrebrød 2019’, hvor vi har inviteret toppen af de københavnske smørrebrødsrestauranter til hver at deltage med deres bud på et stykke smørrebrød, der er både bæredygtigt, velsmagende og lokalt forankret.

De inviterede restauranter er:

Til de seks stykker smørrebrød serverer vi en iskold økologisk Jacobsen-fadøl og en lille skarp. Akvavit- og snapseentusiasterne fra Spirikum lægger også vejen forbi og serverer gode spiritusfortællinger til maden.

Billetten inkluderer seks stykker signatursmørrebrød (OBS! stykkerne er halve stykker), en specialproduceret økologisk festival-øl fra Husbryggeriet Jacobsen og en lille skarp til maden.


Menu

Seks små stykker signatursmørrebrød fra Restaurant Palægade, Selma, Restaurant Kronborg, Hallernes Smørrebrød, Restaurant Schønnemann og Aamanns 

Et glas økologisk festival-øl fra Husbryggeriet Jacobsen  

En lille skarp til maden



Adresse: Festivalpladsen, Israels Plads 1 , 1361 København

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.