Kom til lækker 4-retters middag den 13. oktober på Kokke- og tjenerskolen.
kærlighed til faget er i fokus til en god pris – læs meget mere her!
I forbindelse med at elever fra kokke og tjenerskolen er færdig med deres grundforløb og skal i gang med deres praktik, får de mulighed for at prøve deres evner af og forkæle os andre. - så læn dig godt tilbage og nyd aftenen.
Middagen er baseret på menuplanlægning og sæsonens råvarer.
Appetizer.
Smør stegt brød – svampe pesto – stegte svampe - pisket ricotta med honning
Forret
Stege kammuslinger – græskar pure - syltede Hokkaido græskar – friteret kapers-skalotteløg
Hoved ret
Braisseret Kalve skank – risotto af perlebyg med skorzonerrod, selleri- syltede sennepskorn – tyttebær - sauce
Dessert
Nøddekurv - jordskokke is – kvæde - kastanie creme – brombær sauce
Middagen er fra kl. 17.30 til ca. kl. 20.00
Tilmelding og pris
Prisen for det hele er 235,00 kr. (drikkevarer købes ved siden af)
Børn op til 12 år. ½ pris. (hvis dette er aktuelt, så kontakt biso@zbc.dk)
Alt er først til mølle princippet.