Kokkeelever vil forkæle dig.....

Præsenteres af ZBC, kokke og tjenerskolen i Slagelse

Kom til lækker 4-retters middag den 13. oktober på Kokke- og tjenerskolen.
kærlighed til faget er i fokus til en god pris – læs meget mere her!

I forbindelse med at elever fra kokke og tjenerskolen er færdig med deres grundforløb og skal i gang med deres praktik, får de mulighed for at prøve deres evner af og forkæle os andre. - så læn dig godt tilbage og nyd aftenen.

Middagen er baseret på menuplanlægning og sæsonens råvarer.  

Appetizer. 

Smør stegt brød – svampe pesto – stegte svampe - pisket ricotta med honning  

Forret 

Stege kammuslinger – græskar pure - syltede Hokkaido græskar – friteret kapers-skalotteløg 

Hoved ret 

Braisseret Kalve skank – risotto af perlebyg med skorzonerrod, selleri- syltede sennepskorn – tyttebær - sauce 

Dessert 

Nøddekurv - jordskokke is – kvæde - kastanie creme – brombær sauce 

Middagen er fra kl. 17.30 til ca. kl. 20.00
 

Tilmelding og pris

Prisen for det hele er 235,00 kr. (drikkevarer købes ved siden af)

Børn op til 12 år. ½ pris. (hvis dette er aktuelt, så kontakt biso@zbc.dk)

Alt er først til mølle princippet.



Adresse: Valbyvej 69 C, lokale Røllike.

torsdag 13. okt. 2022 kl. 17:30 - 20:00
Smør stegt brød – svampe pesto – stegte svampe - pisket ricotta med honning  
Stege kammuslinger – græskar pure - syltede Hokkaido græskar – friteret kapers-skalotteløg 
Braisseret Kalve skank – risotto af perlebyg med skorzonerrod, selleri- syltede sennepskorn – tyttebær - sauce 
Nøddekurv - jordskokke is – kvæde - kastanie creme – brombær sauce 
á 235,00 kr.



Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »