 
        En helt særlig social oplevelse, hvor maden laves i fællesskab af gæsterne med undervisning fra passionerede madentusiaster. (3 timers arrangement)
Du vil komme vidt omkring i de italienske delikatesser, når du skal give dig i kast med velkendte italienske retter:
MENU
Forret
Pesce ligure
hvid fisk med oliven & cherrytomater
Piadina - fladbrød (v)
~
Hovedret
Puré di patate (v)
Gratineret kartoffel puré med trøffelolie & parmesan
Involtini
Okseinderlår rullet med salvie & mozzerella
med svampe sauce
En lækker romaine salat (v)
med pærer, parmesan & tørrede tranebær
~
Dessert
Pannacotta med hindbær coulis & knas (v)
VEGETARMENU
Til vegetarerne alle de vegetarisk retter fra hovedmenu samt -Forret Verde Ligure al dente grøntsager marineret i citron & hvidvin, Hovedret - portobello svampe med spinat, gedeost & pinjekerner
Efterfølgende spises middagen ved langborde i vores hyggelige spisesal.
Vi sender opskrifterne efter kurset så I selv kan lave lækkerier i køkkenet derhjemme.
OBS! Skriv en mail til info@lunaskoekken.dk hvis nogen i selskabet er engelsktalende
 
  
  
  
 