Kom til family-style middag med små råvareproducenter og nogle af landets bedste kokke.
Den urbane landhandel Omegn & Venner inviterer en håndfuld gæstekokke til at tilberede en fem retters menu lavet på de bedste råvarer, du kan opstøve i kongeriget. Aftenens kokketeam består af Theis Brydegaard fra Kadeau, Anika Madsen fra Roxie, Bjørn Jacobsen fra Gorilla, Morten Buhl fra Palægade og Claus Skjærbæk fra Le Saint Jaques. Og naturligvis kokkerer holdet bag Omegn & Venner også selv til gæsterne.
Hos Omegn & Venner banker hjerterne for det økologiske, det lokale og det gode danske madhåndværk. Det samme gør det hos deres nøje udvalgte producenter, der præsenterer ingredienserne til aftenens langbordsmiddag. Mens I nyder aftenens eksklusive menu, er baren åben for køb af drikkevarer.
Eventen præsenteres af Omegn & Venner & TorvehallerneKBH.
Fem-retters med sæsonens råvarer