Kolibri - Vinos & Pintxos
POP-UP September 13th
San Sebastián er en af de byer i Europa hvor det gastronomiske bundniveau er højest.
Det er her gastronomiske delikatesse Pintxos kommmer fra, men retterne har naturligvis bredt sig ud over den iberiske halvø til Barcelona eller andre større spanske byer.
Pinxtos er gastronomiske godbider af varierende størrelse der står på linet up bardisken hvor man ved hjælp af tjenere forsynder sig med sine egne favoritter. Det er den perfekte balance mellem den gode smag og det uhøjtidlige. Prisen er god og retterne er skabt til et rigtig godt glas vin
Kolibri ønsker at give gæsterne mulighed for at prøve dette unikke gastrokoncept som det aldrig før er lykkes at etablere i Danmark i den autentiske iberiske version.
Chef´s choice & Sommelier's choice
Kokken udvælger på dagen 7 pintxos ud fra nedenstående liste, som serveres med 4 spanske vine fra øverste hylde udvalgt af Sommelier Morten.
~
Pintxo: Carpaccio de Merluza
Carpaccio af Kulmule, sommersalat tilsat en emulsion af purløg
~
Pintxo: Mejillones a la marinera
Blåmusling på en krydret tomatcreme
~
Pintxo: Arroz Negro cremoso
Blæksort risotto med ærter, røgede rejer og bønnespirer
~
Pintxo: Secreto Ibérico barbacoa
Grillet Secreto Iberico fra spanske sortfodssvin med syltede Kantareller, dampede gullerødder, Sauce demi glace sauce
~
Pintxo: Ternera a fuego lento
Langtidsstegt kalvebryst med gastrik sauce og kartoffel-chips
~
Pintxo: Carpaccio de raices
Carpaccio af rodfrugter med citrus creme og purløg-emulsion
~
Pintxo: Salmón confitado 42°
Pickles-ratatouille og frisée-salat
~
Pintxo: Terrina de jamón y mayonesa de estragón
Terrine af skinke og estragonmayo
~
Pintxo: Berenjena empanada
Aubergine-empanada med cheddar-sauce, tomat og basilikum
~
Pintxo: Pechuga de Pollo barbacoa
Grillet kyllingebryst med demi-glace/polenta
~
Pintxo: Flan con dulce de leche
Flan med karamelcreme
~
Pintxo: Profiterol
Mini-vandbaggelse fyldt med vanille-cremebudding, saltet toffee