Kombuchabrygning på Bornholm

Præsenteres af Nordic Fermentation Aps

Kombuchabrygning på Bornholm med Nordic Fermentation.

Vi mødes i Bornholms mad- og kulturhus på Gaarden, for at dykke ned i kombuchabrygning og alt det kombucha kan. Torsdag d. 15. juli fra 14 til 16.00.

Kombucha er en vidunderlig fermenteret te, der er fantastisk som læskedrik, i cocktails og som alternativ til øl eller vin. Den har meget lidt restsukker tilbage og er proppet med herlige organiske syrer, gær og B vitaminer. 

Malene fra Bornholm Kombucha/Nordic Fermentation har brygget kombucha kommercielt i 4 år og privat meget længere og har en baggrund som dels sygeplejerske og funktionel mediciner og glæder sig meget til at lære fra sig om kombuchabrygningens tips og tricks - does and dont`s.

Hun kommer også omkring smagssætning af kombucha, så den passer lige til dig og hvordan du kan anvende den til at give din madlavning et ekstra fif. Urter, bær og blade finder vi i den gamle klosterhave på Gaarden. 

Du får en flaske af din helt egen, smagssatte kombucha med hjem samt en starterkultur til Jun eller Kombucha. Derudover holder Malene også en kombucha smagning for Jer, mens hun taler Jer igennem kombuchaens liv og egenskaber.

Vi glæder os rigtigt meget til at se dig og nyde et par timer i det smukke Madkulturhus i Melsted.

Kærlig hilsen MaleneAdresse: Melstedvej 25, 3760 Gudhjem

Læs mere på: www.nordicfermentation.dk/workshop-i-fermentering/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.