Spis med hos Kompasset – et aktivitets- og samværstilbud for psykisk sårbare på Amager

Præsenteres af Københavns Kommune

I anledning af madfestivalen Spis med i vores køkkener åbner Kompasset på Amager eksklusivt dørene og inviterer til middag. Her kan du få indblik i hverdagen på et dagtilbud i socialpsykiatrien og smage den mad, som giver stedets brugere et trygt, nærende og sundt holdepunkt i hverdagen.  

Kompasset på Amager er et dagtilbud til psykisk sårbare medborgere. Her kommer brugerne og får socialt samvær med ligesindede og samtaler med fagprofessionelle. Man kan også deltage i aktiviteter som tæller alt fra smykkeværksted og brætspilscafé til træning i det store træningslokale.  

I køkkenet sørger Rikke og Marianne for, at borgerne hver dag kan få et nærende, mættende og hjemmelavet måltid. I caféen sælger de dagens ret og et sundt mellemmåltid, som kan købes for 20-32 kroner.  

For mange af husets medlemmer er måltidet et trygt og vigtigt holdepunkt i en hverdag, hvor det at købe ind og lave mad, kan være svært at overskue. Derfor har Rikke og Marianne fokus på, at maden skal være nærende og mættende. Samtidig er der også plads til at eksperimentere. Borgerne vil nemlig gerne prøve nye ting, når de ved, at det er Marianne og Rikke, der står bag gryderne.  

Torsdag 18. april 2024 inviterer Rikke, Marianne og restens af Kompassets medarbejdere til middag, hvor du kan lære om hverdagen i Kompasset og smage den mad, som holdet i køkkenet hver dag servere til stedets borgere. 

Velkommen til Kompasset.  

Menu 

Forret  
Glutenfri amerikansk madpandekage med aspargessalat og ½ smilende æg.  

Hovedret 
Grillet fisk med linsesalat og humus lavet af danske flækærter og hasselnødder. 

Den søde afslutning 
En småkage med rabarber og hindbær  

Aftenens program
Arrangementet starter 17.30 og varer to timer med middag og indslag undervejs.

Kl. 17. 30 - Ankomst og velkomst
Kl. 18.00 - Middag 
Kl. 19.30 - Tak for i aften

Om Kompasset  
Kompasset er et aktivitets- og samværstilbud for psykisk sårbare på Amager. Man skal ikke visiteres til at besøge Kompasset, der er åbent mandag til fredag i dagtimerne. Udover samvær og samtaler med fagprofessionelle kan borgerne deltage i aktiviteter som kreaværksted, smykkeværksted og træning i husets træningslokale. I Kompassets café kan borgerne købe et varmt måltid eller en sund snack.  Adresse: Sundbygårdsvej 1, 2300 København S

Læs mere på: www.maaltider.kk.dk/spismed

 Spis med i vores køkkener


Arrangementet er en del af Spis med i vores køkkener, en madfestival for de offentlige køkkener i Københavns Kommune.  Se hele festivalprogrammet her.

Fra 8. – 26. april 2024 og under Copenhagen Cooking åbner otte institutioner eksklusivt dørene og inviterer til middag, så københavnerne kan smage den mad, der hver dag serveres i skoler, daginstitutioner, plejehjem, midlertidige døgnophold, sociale tilbud og fritidscentre Københavns Kommune. 

Måltiderne i kommunens institutioner er nemlig grønne og klimavenlige takket være dygtige og dedikerede medarbejdere. Ambitionen er, at København skal være en grøn, sund og vital madby, hvor vi alle spiser for fremtiden. 

Læs mere om Mad- og Måltidsstrategien her.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.