Vi gentager påskefrokosten fra sidste år og hilser foråret velkommen på Lerbjerggård med en vegetarisk og økologisk påskefrokost i Andelsgaardes smukke fælleshus. Rødder serverer en grøn fortolkning af den klassiske påskefrokost (suppleret med hvad der titter frem på marken). Der vil være åben bar med naturvin, økoøl, vores egen snaps, saft og andre ikke-alkoholiske alternativer.
Det sker den 28. marts. Baren åbner kl. 13 og påskemenuen serveres kl. 13.30.
Pris 325 kr. (eks. billetgebyr)
Deviled æg med sennep, hjemmefermenteret tabasco og vilde urter
Boghvede med syltede kartofler og ramsløgsmayo
Gule beder med bergamotteolie, estragon, hassel og maltknas
Saltbagt selleri marineret i dild, enebær og rødbedeferment serveret med rævesovs
Linser vendt med ristet chimichurri toppet med ristede, syltede svampe og urter
Syrnet kål, med surkål, surkålsstøv og fed creme fraiche
Rugbrød og pisket smør med palmekålspulver
Hjemmebagt surdejsbrød
Påsketærte gulerodslegering, gulerodssukker/marengs, bastognebund og kandiserede violer
Lerbjerggård er et lille landbrug tæt ved Liseleje ejet af Andelsgaarde og forpagtet af de to regenerative og økologiske jordbrugere Nanna og Christopher. Toget går lige til døren (Melby Station) på kun halvanden time fra København og med bil under en time. Læs mere om Lerbjerggård og Andelsgaarde her: https://www.andelsgaarde.dk/vores-garde