Få et indblik i Kellner-uddannelsens verden ved vores spændende ølsmagningsevent! Dyk ned i øllets mangfoldige univers og lær om de sensoriske værktøjer, der anvendes i Kellner-uddannelsen, alt sammen præsenteret af den anerkendte ølekspert og forfatter Bjarke Bundgaard. Med over 20 års erfaring inden for øllets historie og geografi og som medstifter af Kellner-uddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen, er Bjarke Bundgaard din vært og guide gennem denne boblende smagsrejse. Fra foredrag til hands-on smagsprøver vil du denne eftermiddag blive klogere på øllets kompleksitet og skønhed.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
I tilfælde af dårligt vejr...
Eventet foregår indendørs.
INFO
Prisen inkluderer foredrag og smagning
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev