Koreansk fine dining møder unikke Champagner

Præsenteres af Tivoli x MODU x Theis Vine

I august kan Tivolis gæster opleve en enestående kombination af koreansk fine dining og eksklusive champagner. Det sker, når august måneds pop-up restaurant i Det Japanske Tårn, MODU, præsenterer en særlig champagne-pairing til deres 14-retters menu.

Bag MODU står en af Mellemøstens førende kokke og restauratører, Reif Othman, sammen med to af koreansk gastronomis fremmeste ambassadører i Danmark: Kristian Baumann, kendt fra den to-stjernede restaurant Koan, og Youngjin Kim, den talentfulde køkkenchef på restaurant Juju.

Denne enestående middag byder på koreansk topgastronomi med udsøgte ingredienser som fjordrejer, langoustine, østers, and, kaviar og rød shiso, parret med særligt udvalgte og eksklusive champagner.

Dine værter

Bag pop-up restauranten MODU står en af Mellemøstens førende kokke og restauratører, Reif Othman, sammen med to af koreansk gastronomis fremmeste ambassadører i Danmark: Kristian Baumann, kendt fra den to-stjernede restaurant Koan, og Youngjin Kim, den talentfulde køkkenchef på restaurant Juju. Sammen laver de pop-up restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli fra den 23. august til den 22. september. 

Siden sommeren 2021 har besøgende i Tivoli haft mulighed for at opleve nogle af Danmarks og Europas mest talentfulde kokke ved kulinariske pop-ups i Det japanske Tårn. Restauranter som AOC, færøske KOKS og tyske Lafleur, alle med to Michelin-stjerner, og med den spanske mesterkok Paco Morales, som har tre Michelin-stjerner, samt Michelin-stjernede restauranter som svenske Knystaforsen, islandske Dill og portugisiske Vistas Rui Silvestre, er blandt de restauranter og kokke, der har leveret enestående kulinariske oplevelser under deres ophold. Intentionen er at omdanne Det japanske Tårn til en destination, hvor gæsterne kan fordybe sig i kulturer og køkkener fra hele verden, med et skiftende udvalg af verdenskendte stjernekokke og deres menuer.

Siden 1994 har Theis Vine haft egen import af vine fra nogle af verdens førende vinproducenter. Gennem 30 år i vinbranchen har Theis Vine minutiøst håndplukket producenter fra hele kloden. Theis Vine er kendt for deres store ekspertise inden for Bourgogne, men også prominente områder som: Champagne, Rhône, Bordeaux og Ribera del Duero står vindhandlens hjerte nært, og til Modus champagne-middag har Theis Vines specialister sammensat en helt særlig menu, der komplimenterer det asiatiske univers.Adresse: Det japanske tårn, Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København V

Læs mere på: https://book.easytablebooking.com/book/?id=ce479&lang=auto

MENU

*

Blanc de Blanc 1er Cru Mandois 2019

TOFU

med fjordrejer & GastroUnika Caviar

KOLDE NUDLER

med aromatiske urter & blomster

*

Blanc de Blanc vintage Deutz 2017

JOMFRUHUMMER "YUKHOE"

Dansk jomfruhummer i krydret soya sauce

*

Terroir Extra Brut Blancs de Blancs Agrapart

MANDU AF SÆSONENS FISK  

med boullion af grillet and

GRILLET COURGETTE 

med ssamjang & syltede sager

*

Cuvee Victor 2012 Henri Mandois 

Nicolas Francois – Magnum Billecart Salmon 2008

GLASERET ANDEBRYST SSAM 

med salater & doenjang

AROMATISKE RIS 

med svampe & tang

*

Blanc de Blanc Grand Cru 2002 Bruno Paillard 

SHISO SORBET 

med jordbær eddike

CHOCOLADE & GOCHUGARU 

med karamelliserede ris

*En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Billetter til dette event købes direkte hos arrangøren her.

Tickets for this event are purchased directly from the organizer here.


søndag 25. aug. 2024 kl. 18:00 - 22:00