Krebsegilde hos Hooked

Præsenteres af Hooked

Hooked står for denne langbordsmiddag som hylder den svenske krebsegilde tradition. Her vil vi servere et udvalg af lækker mad i restaurantens dejlige, solrige udendørsområde ved Carlsberg byen, og menuen vil blive akkompagneret af svensk folkemusik, festhatte, dekorationer, øl, vin, snaps og selvfølgelig den største stjerne i showet: krebs. Så kom ned til en dag i solen (ingen garanti) med god mad og musik, og nyd den skønne sensommeraften.

Din vært:
Hooked er en uformel fiskerestaurant og et hyggeligt samlingssted for venner og familie til hverdag og fest. Vi har serveret fisk og skaldyr lavet på gode råvarer siden 2016. Vores vision er at gøre det nemt og tilgængeligt at spise god fisk og skaldyr, og derfor er vi stolte af at kunne tilbyde en menu med varierede og velsmagende seafood. Vores service er venlig, varm og nede på jorden, fordi vi mener, at det skaber de bedste forudsætninger for en hyggelig stund i fiskens tegn.

Facebook
Instagram

I tilfælde af regn...
Arrangementet foregår udendørs, men I tilfælde af dårligt vejr flytter vi indenfor i restauranten. Tag en sweater med, hvis vejret er køligt. Adresse: Hooked, Købkes plads 34, 1799 København V

MENU

Friske krebs kogt i citron, peber og øl.

Frisk surdejsbrød og pisket smør

Kartoffelsalat med rygeostcreme og rugbrødscrumble

Sommersalat med grønkål, figner, granatæble, fetaost, ristede mandler og pærer

Ristede briocheruller med rejesalat

Eddike fritter og mayonnaise


En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

lørdag 24. aug. 2024 kl. 14:00 - 16:30
Krebsegilde
á 395,00 kr.
+ 23,00 kr.
lørdag 24. aug. 2024 kl. 18:00 - 20:30
Krebsegilde
á 395,00 kr.
+ 23,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »