Til Copenhagen Cooking danner Restaurant Bjørn & Delfino rammerne om en uforglemmelig aften med kogte krebs ad libitum, vin og snaps!
Nyd skønne krebs i rigelige mængder, et udvalg af kolde rosévine og hjemmelavede specialsnaps på vores fantastiske terrasse, kun et stenkast fra københavns havn.
Book din plads i dag og lad os forkæle dig med en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige!
Arrangementet er udendørs men i tilfælde af dårligt vejr rykker vi indenfor.
Din vært:
Gemt lidt væk i hjertet af Engholmene, et nabolag i rivende udvikling og kun et stenkast fra vandet, træder Bjørn & Delfino frem som et fyrtårn af comfort food med et twist. Vores unikke tilgang til det sydeuropæiske køkken serveres i et delevenligt format, som lægger vægt på både kvalitet og enkelhed.
Navnet, Bjørn & Delfino, afspejler både nord og syd i køkkenstilen, men også stemningen i omgivelserne.
Om vinteren, når byen indhylles af kulde, kan du gå i ly som bjørnen indenfor i restaurantens hyggelige rammer med dæmpet belysning, levende lys og en farvepalet i varme nuancer.
Om sommeren åbnes der op for frisk vind og sol på terrassen med udsigt til Sydhavnens vandkaj.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!
MENU
Ad libitum krebs kogt i øl og urter
Serveres med hjemmelavet surdejsfoccacia og mayo
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev